Bereikbaar op

Werkdagen:
Woe
Talen:
Nederlands, Engels en Hebreeuws
Behandelt aan huis:
Ja
Locatie:
Wielingenstraat 28

Over 

Moran

Mijn naam is Moran Halstead- Salem. In 2012 ben ik afgestudeerd aan de “European School of Physiotherapy” te Amsterdam, de internationale tak van de Hogeschool van Amsterdam. Na mijn studie heb ik in praktijk Richard Smith gewerkt. Daar werkte ik met veel sporters, vooral met voetbal-, honkbal-, rugby- en waterpolospelers. Tevens heb ik veel fysiotherapeutische begeleiding op postoperatief knie revalidatie gegeven en heb ik veel ervaring gedaan met de behandeling van enkel en rug klachten.

Mijn passie was altijd om met kinderen te werken. Daarom ben ik in 2017 begonnen met de masteropleiding kinderfysiotherapie aan de Hogeschool van Rotterdam. Kinderfysiotherapie is geschikt voor alle kinderen tussen 0-18 jaar. Spelenderwijs worden kinderen uitgedaagd om hun motoriek te verbeteren, blessures te genezen en functionele vaardigheden te oefenen en te ontwikkelen.

Inde laatste 3,5 jaar heb ik ervaring opgedaan in het behandeling van kinderen vanaf de geboorte (ook prematuren) tot 18 jaar met verschillende aandoeningen. Zowel op orthopedisch als op neurologisch gebied. In de laatste twee jaar heb ik de keuze gemaakt om volledig met kinderen te gaan werken. Ik werk vooral met kinderen vanaf de schoolleeftijd en baby’s met bovengenoemde problematiek. Mijn interesse en kracht ligt bij het helpen en ondersteunen van kinderen (en hun omgeving) op hun weg om nieuwe vaardigheden te leren en hun motorische mogelijkheden te ontdekken en uit te breiden. Daarbij vind ik het belangrijk om eerst door middel van diagnostiek goed te achterhalen wat er speelt en nodig is voor een kind om zijn motorische mogelijkheden te optimaliseren. Ik benader kinderen en hun ouders met een rustige, open en positieve houding en maak graag gebruik van humor.

Inde laatste twee jaar heb ik een ruim netwerk opgebouwd met andere kinderzorgdisciplines zoals kinderpsychologen, kinderspeeltherapeuten en kinderlogopedisten die overal in Amsterdam werken. Ook ben ik onderdeel van een netwerk voor kinderen met obesitas. Hiervoor heb ik nauw contact met de obesitas kinderarts in het VUMC en wij werken samen met kinderen in heel Amsterdam en omgeving.

Sinds 2021 werk ik bij SFR Beweegt. Ik vind het een enorm voordeel dat ons team zo veel verschillende specialisaties heeft waar elke patiënt van verschillende richtingen bekeken kan worden, als het nodig is. Ook vind ik het leuk om een combinatie te hebben tussen behandelingen van kinderen en volwassenen.

Naast mijn werk in SFR werk ik in READE met kinderen in het speciaal onderwijs. Daar behandel ik kinderen met neurologisch problemen, autistische spectrum en verschillende syndromen in de schoolleeftijd.

Één op één contact

Moran

Salem

Werkdagen:
Woe
Locatie:
Wielingenstraat 28