pijl links rood
Alle therapeuten

Nicole

Vijn

Specialist in

Behandelmethodes

No items found.

Bereikbaar op

Werkdagen:
Ma, Di, Woe, Do
Talen:
Nederlands en Engels
Behandelt aan huis:
Ja
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Amstelkade 152

Over 

Nicole

Graag stel ik mij voor en zal ik in het kort mijn loopbaan vertellen. Nicole Vijn is mijn naam. In 1986 ben ik afgestudeerd aan de Academie voor Fysiotherapie Leffelaar in Amsterdam. Direct na mijn studie ben ik van 1986 tot 1997 werkzaam geweest in sportfysiotherapie praktijk SMC op de Apollolaan in Amsterdam. In die tijd heb ik de specialisatie sportfysiotherapie gevolgd bij de NVFS. Tevens heb ik in die periode diverse sportevenementen en elftallen begeleid.

Fysiotherapeutische begeleiding heb ik gegeven bij onder andere voetbal-handbal – en hockeyteams. Van 1989 tot 1992 ben ik fysiotherapeut geweest van het Nederlands dames hockeyelftal waarmee we in 1990 in Sydney wereldkampioen zijn geworden. Ook individuele sporters als triatleten en atleten heb ik begeleid. Verder heb ik jarenlang looptraining en revaliderende zwemtraining gegeven.

Aan de Academie voor Haptonomie in Doorn heb ik de basisopleiding haptonomie gedaan. Hierdoor zijn mijn behandelingen fysiotherapie ook vanuit een haptonomische visie.

In 1997 ben ik mijn eigen praktijk op de Amstelkade 152 begonnen. Hier werk ik nu nog twee dagen op woensdag en vrijdag. Vanaf 2007 ben ik ook werkzaam in de Trompenburgstraat 131 . Een mooi collectief fysiotherapeuten waar ik de samenwerking en het kunnen hebben van een oefenzaal zocht als meerwaarde naast mijn eigen ruimte. Ik werk nu op beide locaties waardoor ik op twee prachtige punten in de Rivierenbuurt bereikbaar ben.

Sinds de oprichting in 2010 van het schoudernetwerk Amsterdam SNA ben ik betrokken bij dit netwerk. Het is een netwerk van 60 fysiotherapeuten uit Amsterdam en regio die zich meer verdiepen, meer scholen en meer kennis vergaren over schouderklachten. Ik heb zeer veel affiniteit met deze klachten. Zie ook de website; www.schoudernetwerk.nl.

Verder ben ik een van de initiatief nemers van het Fysiotherapie Collectief Amsterdam. Op 4 juli is de coöperatie Fysiotherapie Collectief Amsterdam FCA officieel geworden. Mijn functie daarbij is algemeen bestuurslid. Meer informatie over FCA vind u op: http://fysiotherapiecollectiefamsterdam.nl. Gaandeweg in mijn loopbaan heb ik vele bij-en nascholing cursussen gedaan.

Werkdagen & locatie

Maandag - Trompenburgstraat 131

Dinsdag - Trompenburgstraat 131

Woensdag - Amstelkade 152

Donderdag - Trompenburgstraat 131

Één op één contact

Nicole

Vijn

Werkdagen:
Ma, Di, Woe, Do
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Amstelkade 152