Specialist in

Behandelmethodes

No items found.

Bereikbaar op

Werkdagen:
Ma, Woe, Do, Za
Talen:
Nederlands en Engels
Behandelt aan huis:
Ja
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Wielingenstraat 28

Over 

Jip

Sinds mijn afstuderen aan de Thim van der Laan University of Applied Sciences for Physiotherapy te Utrecht in 2018, ben ik fulltime aan het werk als fysiotherapeut. Hiernaast volg ik de opleiding Osteopathie aan College Sutherland in Amsterdam.Tijdens mijn studie fysiotherapie heb ik ervaring opgedaan bij revalidatiekliniek Medefit in Moraira (Spanje) waar ik kennis maakte met orthopedie en hartklachten en klachten na CVA.

Voor mij persoonlijk is sport een enorme drijfveer: ik golf, ski, snowboard en tennis. En afgelopen jaar heb ik mijn eerste volle marathon gerend in Rotterdam. Mijn interesse en passie voor sport en bewegen helpen mij bij het overbrengen van kennis over het menselijk lichaam naar cliënten. Voor mij staat fysiotherapie voor een complete aanpak, waar voeding, trainen en mental coaching essentiële onderdelen van zijn. Therapeutisch handelen betekent voor mij zowel klachten verhelpen op korte en lange termijn en waar mogelijk, klachten preventief voorkomen. Deze ambitie geldt voor mij bij zowel jongere als oudere cliënten.

SFR is een praktijk, waar veel specialisten samenwerken. Het is mooi te ervaren dat veel mensen de weg naar onze praktijk weten te vinden.

Heeft u geen klachten maar vragen naar bijvoorbeeld sportbegeleiding. Bent u benieuwd wat er extra gedaan kan worden op het gebied van tennis, voetbal, hardlopen, golf en hockey of andere sporten. Benadert u mij dan direct en samen vinden wij een passende oplossing.

Één op één contact

Jip

Lohle

Werkdagen:
Ma, Woe, Do, Za
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Wielingenstraat 28