pijl links rood
Alle therapeuten

Noémie

Williams

Specialist in

Behandelmethodes

Bereikbaar op

Werkdagen:
Ma, Di, Do, Vrij
Talen:
Nederlands en Engels
Behandelt aan huis:
Ja
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Wielingenstraat 28

Over 

Noémie

Geregistreerd algemeen fysiotherapeut sinds 2015 en CKR geregistreerd. In 2016 heb ik de internationaal erkende Personal Training opleiding afgerond aan de National Academy of Sports Medicine (NASM), waarna ik jarenlang werkzaam was als fysiotherapeut en personal trainer. Hedendaags werk ik als fysiotherapeut op de 2 locaties van SFR Beweegt, en ben ik cranio sacraal therapeut i.o. Deze Hbo-opleiding rond ik eind 2021 af.

Over Noémie

Geregistreerd algemeen fysiotherapeut sinds 2015 en KRF geregistreerd. In 2016 heb ik de internationaal erkende Personal Training opleiding afgerondaan de National Academy of Sports Medicine (NASM), waarna ik jarenlang werkzaam was als fysiotherapeut en personal trainer. In 2021 heb ik de HBO-opleiding tot Craniosacraal therapeut afgerond aan het Upledger Instituut Nederland.

Wegens mijn passie voor sport en mijn PT-ervaring heb ik een grote affiniteit ontwikkeld voor sport-gerelateerde klachten en begeleiding naar de juiste bewegingspatronen om klachtenvrij te bewegen en sporten. Daarnaast heb ik dankzij mijn opleiding tot craniosacraal therapeut een holistische kijk op klachten, en bied dan ook behandelingen vanuit deze invalshoek voor fysiek een psycho-emotionele klachten.

Tevens ben ik gecertificeerd NLP-practitioner, waardoor ik extra tools heb om je, indien nodig, te begeleiden in het creëren van de levensstijl die je nodig hebt om blessure loos of doelgericht door het leven te lopen (tools m.b.t. motivatie, overtuigingen, gedragsverandering, mindset).

Specialisaties

·        Algemeen fysiotherapie

·        Craniosacraal therapie

·        Dry Needling

·        Hoofdpijnklachten

·        Wervelkolom klachten (Cyriax methode)

·        Long-COVIDrevalidatie

·        Sportgerelateerd(blessures, doelen)

·        Personal Training

·        NLP Practitioner

Één op één contact

Noémie

Williams

Werkdagen:
Ma, Di, Do, Vrij
Locatie:
Trompenburgstraat 131-133 en Wielingenstraat 28